300% dyrare hos Gravvårdsfirman Eugen IHS AB: Lurar människor i sorg.

Gravvårdsfirman Eugen IHS AB som ligger strax intill Skogskyrkogården i Stockholm, närmare bestämt på adress Gamla Tyresövägen 422 med postnummer 128 38 i Skarpnäck har i många år lurat människor i sorg och tar riktigt bra betalt för det också. Vi på Tillsynsenheten ser mycket allvarligt på Gravvårdsfirman Eugen IHS AB upplägg där bolaget manipulerar sina potentiella kunder och får dessa att betala för något som egentligen endast kostar några hundralappar. Ser inte Gravvårdsfirman Eugen IHS AB allvarligt i att lura människor i sorg i så många år strax intill Skogskyrkogården så hoppas vi att du som eventuell kund till Gravvårdsfirman Eugen IHS AB istället väljer en annan gravvårdsfirma i Stockholm då det finns massor av seriösa sådana.

Välj alltså bort Gravvårdsfirman Eugen IHS AB! Det finns bättre alternativ!

Det är alltså minst 300% dyrare att köpa tjänster hos Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

Hela 300% dyrare säljer Gravvårdsfirman Eugen IHS AB sina tjänster för samtidigt som Gravvårdsfirman Eugen IHS AB vilseleder sina kunder och förklarar för sina dessa att konkurrenter till Gravvårdsfirman Eugen IHS AB d.v.s alla andra bolag runt om i Stockholms som säljer liknande tjänster endast är en bluff som säljer sina tjänster för att lura folk på pengar och därför inte utför tjänster som lovar att man ska göra. Att försöka manipulera människor på detta sätt är inte okej.

Med anledning av Gravvårdsfirman Eugen IHS AB smutskastning av andra bolag för att på så sätt lura i folk att betala 300% dyrare för samma tjänster så har vi valt att publicera Gravvårdsfirman Eugen IHS AB på vår varningslista.

– Jag köpte en tjänst från Gravvårdsfirman Eugen IHS AB i tron att de talade sanning till mig och fick en faktura på ca 2000 kronor och när jag sedan kontaktade konkurrenter till Gravvårdsfirman Eugen IHS AB så uppenbarade det sig att jag hade blivit lurad då konkurrenterna endast krävde mig på några hundralappar för samma tjänst berättar Berit 72 för oss på Tillsynsenheten.

Tillsynsenheten granskar Gravvårdsfirman Eugen IHS AB

Med anledning av det stora antalet klagomål som har inkommit mot Gravvårdsfirman Eugen IHS AB så genomför vi på Tillsynsenheten just nu en omfattande granskning gentemot Gravvårdsfirman Eugen IHS AB. Håll koll på framtida artiklar så berättar vi mer om hur Gravvårdsfirman Eugen IHS AB lurar sina kunder att bl.a betala 300% dyrare för sina tjänster.

1 2 votes
Betyg
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan
6 månader sedan
Betyg :
     

Mycket dåligt av Gravvårdsfirman eugen ihs ab. Det här måste Tillsynsenheten sätta stoppa för. Snabbt

KALLE
6 månader sedan
Betyg :
     

Ut med dem. Ut!!!