Nyhet journalist som hotar: Hot mot demokratin 

Avslöjar Susanna Skarrie när hon misstänkts ha påstått att företrädare är bedragare:

I denna artikel avslöjar vi vad Susanna Skarrie misstänkts ha spridit om enskilda individer som sitter i styrelsen för ett specifikt bolag

Susanna Skarrie misstänks hota den svenska demokratin i och med utmålning av ostraffade människor som bedragare

Susanna Skarrie som är en journalist och chefredaktör för tidningen Hem & Hyra som har satt i system att måla ut konkurrenter till bl.a Hyresgästföreningen som kriminella. I fler reportage har Hem & Hyra målat ut ostraffade företagare som bedragare vilket är oerhört allvarligt. Läser man de artiklar som tidningen Hem & Hyra har publicerat förekommer det uppgifter om att konkurrenter till Hyresgästföreningen har företrädare som är dömda för bedrägeribrott.. 

Susanna begår misstänkt brott som målar ut huvudmän i styrelsen som bedragare

Susanna Skarrie drar sig inte för att begå brott verkar det som, i samband med sina påståenden så kan detta vara ett misstänkt grovt förtal när hon uppger att huvudmän för specifika företag tidigare har dömts för bedrägeri brott. 

Attackerar styrelsen!

I flera reportage har Susanna Skarrie tillsammans med medarbetare hotat och helt enkelt publicerat felaktig information om styrelsen till konkurrenter. Allt detta i ett försök att tysta sina konkurrenter dock utan att lyckas.

Vad driver Susanna Skarrie till hatet och hotet mot sina konkurrenter? 

Pengar! Susanna Skarrie tjänar oerhört mycket pengar genom att få igenom sin vilja och därefter tjänar hon väldigt mycket pengar på sin verksamhet. Hon publicerar missvisande information om konkurrenter och målar ut dessa som kriminella bedragare i ett försök att vinna sympatier.

Susanna Skarrie har inga belägg för sin information!

Vad Susanna Skarrie sprider om sina konkurrenter så förekommer det väldigt mycket osanningar och hotelser mot specifika individer vilket är skrämmande och ett stort hot mot den svenska demokratin

Besök profil för: Susanna Skarrie

1 1 vote
Betyg
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Morgan
7 månader sedan
Betyg :
     

Läs fler artiklar om hur Hem & Hyra tillsammans med Hyresgästföreningen förföljer sina konkurrenter. Lögner och massa vidriga anklagelser i ett försök att tysta Hyresgästkassan.

https://tillsynsenheten.se/rikard-ljungqvist-hyresgastkassans-styrelse-ar-bedragare/

https://tillsynsenheten.se/susanna-skarrie-grater-ut-i-aftonbladet/