Nyhet journalist som hotar: Hot mot demokratin 

Bilden som publiceras i denna artikel är utskrifter av de trakasserier som Håkan Frisell har skrivit om samma individer i flera års tid

Journalisten Håkan Frisell som driver bloggen Foodmonitor.se har under flera års tid rapporterat om samma individer under flera års tid på sin blogg Foodmonitor.se utan några grunder mer än att han ogillar dessa individer så pass mycket att han finner någon slags glädje och ro över att trakassera vanliga företagare med invandrarbakgrund och samtidigt smutskasta dessa individer på ett sätt som ingen journalist någonsin tidigare gjort eller gör. Detta är väldigt speciellt att som journalist trakassera människor man inte gillar.

I bilden ser man de tusentals rader Håkan Frisell har lagt ned sin tid och själ på. När man får alla artiklar utskrivna framför sig så undrar vad det är Håkan Frisell egentligen håller på med?

Är det så här journalister i Sverige arbetar? Nej givetvis inte. De flesta journalister i Sverige är seriösa och tar sitt yrke på allvar medans Håkan Frisell spottar ur sig lite vad som helst när det faller honom in att göra så.

Det är oerhört allvarligt och Håkan Frisell smutsar ner journalistyrket

Att Håkan Frisell använder sitt yrke till att personligen hoppa på människor han inte gillar och skriva kränkande saker om under flera års tid skadar inte bara journalistyrket men också respekten för detta yrke. 

Håkan Frisell är en journalist som bör uteslutas ut journalistförbundet. Denna journalist har förbrukat sin rätt att få kalla sig journalist. 

Besök vår röda lista för journalister

1 4 votes
Betyg
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mille
4 månader sedan
Betyg :
     

Vad sjukt. Har Håkan Frisell skrivit så mycket om samma individer? Då är det ju något som inte stämmer. Vem orkar ens göra något sådant?

Putte
4 månader sedan
Betyg :
     

Herre min gud

Maria
4 månader sedan
Betyg :
     

Men herregud vad är det frågan om? Håkan Frisell är ju skogstokig

Ahmed
4 månader sedan
Betyg :
     

Men nej. Så här får man bara inte hålla på. Är inte det ett brott att trakassera andra människor så här?