Nyhet journalist som hotar: Hot mot demokratin 

Ella Kari Karlsson från Aftonbladet. 26 åringen som jagar företagare

Är du en företagare och helt plötsligt ser en artikel om dig eller ditt företag på Aftonbladet. Du är inte ensam, det är Elle Kari Karlsson som sprider sina förutfattade meningar om företagare. Dock bör det tilläggas att Elle Kari Karlsson sprider ett hat mot företagarna som sedan resulterar i dödshot via mejl till den företagarna hon valt att smutskasta via Aftonbladet. Företrädarna för företagen som Elle Kari Karlsson smutskastar får ta emot dödshot via mejl, telefon samt av okända människor på de allmänna bussar och tunnelbanan i Stockholm.

Ella Kari Karlsson ljuger i sina artiklar

Trots att Ella Kari Karlsson får svar på frågor från olika företagare hon låtsas kontakta så tar hon inte med detta i sina reportage istället hävdar hon att företrädare för företagen hon låtsas kontakta aldrig besvarade hennes frågor. Elle Kari Karlsson är oerhört missvisande i sin rapportering och tar till alla journalistiska knep som finns för att kunna smutskasta hederliga arbetare.

Ella Kari Karlsson tycker inte om konkurrens

Ella Kari Karlsson på Aftonbladet tycker att unga personer som driver företag är en bluff utan att på något sätt kunna styrka detta. Vidare har hon ett sådant företags förakt att hon lättvindigt kastar ur sig ordet bluff så fort hon ser unga personer som driver företag. Många med invandrarbakgrund. 

Tillsynsenheten ser mycket allvarligt på Elle Kari Karlsson rapportering

Vi på Tillsynsenheten ser mycket allvarligt på Elle Kari Karlsson rapportering om företagare. Se upp för oseriös journalistik.

Kommentera gärna vår artikel

För dig som hittade hit vill vi gärna att du lämnar en kommentar och berättar vad du tycker. Det uppskattar vi på Tillsynsenheten. Längre ner på denna sida kan du kommentera vårt avslöjande reportage om journalisten Elle Kari Karlsson.

Besök vår röda lista för journalister

0 0 vote
Betyg
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments