Foodmonitor påstår att de är många journalister i sin verksamhet

Foodmonitor.se som vi har rapporterat om tidigare påstår att man är flera journalister som arbetar för den hatiska tidningen Foodmonitor.se.

I själva verket är det oerhört oseriösa skribenter som är verksamma hos Foodmonitor samtidigt som man döljer sina namn när man sprider hatiska inlägg mot invandrare. 

Hatet verkar inte upphöra och de hatiska skribenterna jagar invandrare som driver företag. En mycket sjuk besatthet förekommer på sajten Foodmonitor.se mot invandrar

Läs våra tidigare rapporteringar om Foodmonitor genom att besöka sektionen för Foodmonitor.

Besök sektionen för Foodmonitor

4
Kommentera här nedan

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Love

Sjukt. Blev själv kontaktad av Foodmonitor. Vägrade svara. Sedan dök det upp hatiska rapporteringar om mig och företaget. Så vidrigt med denna rasistiska avundsjukan. På de bara. Visa Sverige vilka avundsjuka rasister det finns i vårt Sverige.

Love

Ush rasister. Foodmonitor är ju en skit blogg ändå.

Mille

Håller med. Dålig blogg med mycket hat. Läser någon ens den bloggen?

Dragan

Vidrigt. Mycket mycket vidrigt att jaga invandrare på detta smutsiga sätt. Foodmonitor är extremt hatiska mot invandrare och har någon sjuk besatthet av invandrare som driver företag. Ligger det sjuka kommunistiska tänket bakom detta? Det tror jag. Kommunister vill alltid utnyttja en grupp för egen vinning. Det är nog det kommunistbloggen Foodmonitor vill uppnå med sina hatiska inlägg om invandrare som driver företag.