Foodmonitor med blygsamma inkomster trots oändliga resurer i sitt näthat.

Personer som arbetar för bloggen Foodmonitor lägger ner enormt med tid i sitt näthat mot invandrare som driver framgångsrika företag och trots detta så redovisar hatbloggen Foodmonitor endast blygsamma inkomster. De senaste 10 åren har hatbloggen Foodmonitor endast redovisat i genomsnitt ca 95 000 SEK per år. Vilket får anses vara oerhört blygsamt med tanke på att det publiceras minst 20 artiklar om dagen hos hatbloggen Foodmonitor.se.

Hatbloggen Foodmonitor utnyttjar sociala nätverk

Invandrarfientlige hatbloggen Foodmonitor.se utnyttjar sociala nätverk för att kunna sprida sitt budskap om invandrare som driver framgångsrika företag. Detta ser Tillsynsenheten mycket allvarligt på. Att utnyttja erkända sociala nätverk för att sprida invandrarhat har tyvärr fått en stor utspridning i Sverige och tragiskt nog är företrädarna för hatbloggar oerhört listiga i sitt internethat och registrerar kontinuerligt olika konton för att fortsättningsvis kunna sprida invandrarhatet mot företagare.

Foodmonitor har undgått radarn för sitt invandrarhat

Foodmonitor har försökt att agera i det dolda med sitt näthat mot invandrare som driver företag men har avslöjats av Tillsynsenheten och detta har fått hatbloggen har publicera falska nyhetsartiklar om Tillsynsenheten. Att Foodmonitor publicerar falska artiklar om Tillsynsenheten berörs inte på något sätt och det är nästan så att man tycker synd om företrädarna för Foodmonitor som fortsättningsvis försöker sprida näthatet mot invandrare som driver framgångsrika företag.

Invandrarhatet har inga intänkter

Det invandrarhat Foodmonitor publicerar på sin blogg: Foodmonitor.se har inga intäkter vilket påvisar att intresset för det näthat Foodmonitor utsätter invandrare för turligt nog knappt har några intäkter alls. Blygsamma 95 000 SEK per år har i genomsnitt redovisats de senaste 10 åren. Detta får en att undra om det inte är så att Foodmonitor själv går på olika statliga bidrag för att kunna upprätthålla sin hatsajt. Dessa bidrag som Foodmonitor hatar att invandrare erhåller verkat Foodmonitor tycka att man själv har rätt till. Oerhört fräckt av Foodmonitor att tro att man på något sätt har företräde i olika statliga bidrag bara för att man är svensk.

Tillsynsenheten granskar Foodmonitor och dess företrädare dagligen

Tillsynsenheten tillsammans med medarbetare och samarbetspartners granskar Foodmonitor dagligen och kommer att göra detta tills att förföljelsen av framgångsrika invandrare upphör. Tillsynsenheten accepterar inte på något sätt att denna invandrarfientligheten mot framgångsrika invandrare får fästa på hatbloggar så som Foodmonitor.se.

Kommentera här nedan