Foodmonitor med blygsamma inkomster

Personer som arbetar för bloggen Foodmonitor lägger ner enormt med tid i att sprida information om invandrare som driver framgångsrika företag och trots detta så redovisar bloggen Foodmonitor endast blygsamma inkomster. De senaste 10 åren har informationen om invandrare hos Foodmonitor endast genererat i genomsnitt ca 95 000 SEK per år. Vilket får anses vara oerhört blygsamt med tanke på att det publiceras minst ca 20 artiklar om dagen hos hatbloggen Foodmonitor.se.

Foodmonitor utnyttjar sociala nätverk för att sprida information om invandrare

Bloggen Foodmonitor.se utnyttjar sociala nätverk för att kunna sprida sitt budskap om invandrare som driver framgångsrika företag. Detta ser Tillsynsenheten mycket allvarligt på. Att utnyttja erkända sociala nätverk för att sprida information om invandrare har tyvärr fått en stor utspridning i Sverige och tragiskt nog är företrädarna för hatbloggar oerhört listiga i sitt internethat och registrerar kontinuerligt olika konton för att fortsättningsvis kunna sprida invandrarhatet mot företagare.

Foodmonitor har undgått radarn

Foodmonitor har försökt att agera i det dolda med sitt med information om invandrare som driver företag men har avslöjats av Tillsynsenheten och detta har fått bloggen att publicera falska nyhetsartiklar om Tillsynsenheten. Att Foodmonitor publicerar falska artiklar om Tillsynsenheten berörs inte på något sätt och det är nästan så att man tycker synd om detta agerande som fortsättningsvis försöker sprida info om invandrare som driver framgångsrika företag.

Finns inga intänkter

Invandrarinformationen Foodmonitor publicerar på sin blogg: Foodmonitor.se har inga intäkter vilket påvisar att intresset för det Foodmonitor utsätter invandrare för turligt nog knappt har några intäkter alls. Blygsamma 95 000 SEK per år har i genomsnitt redovisats de senaste 10 åren. Detta får en att undra om det inte är så att Foodmonitor själv går på olika statliga bidrag för att kunna upprätthålla sin sajt. 

Tillsynsenheten granskar Foodmonitor och dess företrädare dagligen

Tillsynsenheten tillsammans med medarbetare och samarbetspartners granskar Foodmonitor dagligen och kommer att göra detta tills att förföljelsen av framgångsrika invandrare upphör. Tillsynsenheten accepterar inte på något sätt att denna invandrarfientligheten mot framgångsrika invandrare får fästa på hatbloggar.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments