Foodmonitor publicerar falska pressmeddelanden med hjälp av Google News.

Foodmonitor, hatbloggen som publicerar falska blogginlägg om invandrare som driver framgångsrika företag utnyttjar Google News på så sätt att man har registrerat sig i den plattform Google erbjuder till seriösa nyhetstidningar.

I denna registrering har hatbloggen Foodmonitor registrerat sig som en sajt som publicerar pressmeddelanden vilken är falskt. 

Foodmonitor publicerar inga pressmeddelanden överhuvudtaget då sajten foodmonitor.se uteslutet används för att sprida hat mot invandrare som driver framgångsrika företag.

Foodmonitor.se lurar Google

Foodmonitor.se lurar Google att man publicerar pressmeddelanden på sin plattform Foodmonitor.se. Detta är givetvis inte sant och Google utnyttjas enbart för att Foodmonitor ska kunna sprida det hat man har mot framgångsrika invandrare som driver framgångsrika företag.

Foodmonitor listiga i sitt näthat mot framgångsrika invandrare

Foodmonitor är oerhört listiga i det näthat som förekommer mot invandrare som driver framgångsrika företag, Foodmonitor utnyttjar seriösa sociala nätverk och nu verkar det som att man utnyttjar Googles nyhetsplattform i ett hatsyfte. Foodmonitor har till Google meddelat att man publicerar pressmeddelanden vilket är en uppenbar lögn då näthat mot invandrare inte är ett pressmeddelande.

Allmänheten varnas för hatbloggen Foodmonitor.se 

2
Kommentera här nedan

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Masse

Äckligt beteende. Fy fan för dessa hatiska bloggar. Mycket äckligt att dessa inte plockas ner. Men är väl för mycket byråkrati i det hela för att det ens ska vara möjligt.

Masse

Foodmonitor borde självmant släcka ner sin sajt.