Foodmonitor sprider kommunistiska och hatiska inlägg om invandrare.

Tillsynsenheten vill fortsättningsvis varna allmänheten för den oseriösa bloggen Foodmonitor som sprider kommunistiska och hatiska inlägg om invandrare.

Foodmonitor har specialiserat sig på att jaga framgångsrika invandrare och deras företag i ren kommunistisk stil. Vidare är man extremt hatiska mot dessa framgångsrika invandrare och deras bolag. Tillsynsenheten har uppmärksammat att Foodmonitor fortsätter med sitt hat mot invandrare och samtidigt sprider detta hat på internet. 

För att sprida sitt hat mot invandrare och den kommunistiska propaganda så använder Foodmonitor sig av kanaler så som MyNewsdesk, Twitter, Google news och sin blogg som man finner på domännamn Foodmonitor.se. Hatet har fått fäste även på seriösa sociala medier och vi på Tillsynsenheten vill varna för att Foodmonitor är en hatisk och kommunistisk blogg som sprider lögner och propaganda om bl.a invandrare.

Kommunistiska hatet

Foodmonitor sprider kommunistisk hat riktat mot framgångsrika invandrare av ren avundsjuka och har en sjuklig besatthet av invandrare som arbetar hårt och driver framgångsrika företag. Det gör man för att det är så kommunister fungerar helt enkelt. En kommunist vill alltid stjäla någon annans hårt arbetande förtjänster. Så som pengar. 

Foodmonitor ser rött

Foodmonitor.se bloggen som ständigt sprider hat ser rött när man letar efter framgångsrika företag med invandrare som företrädare. Foodmonitor ser rött när de på sajten allabolag.se får se att invandrare driver företag som omsätter miljoner kronor per år. Foodmonitor blir så pass avundsjuka efter att ha fått ta del av uppgifterna via sajten alla bolag.se att man då påbörjar det hatiska jaget mot invandrare.

Se upp är Foodmonitor.

Kommentera här nedan