Foodmonitor sprider osanningar om invandrare.

Tillsynsenheten vill fortsättningsvis varna allmänheten för den oseriösa bloggen Foodmonitor.

Foodmonitor har specialiserat sig på att jaga framgångsrika invandrare och deras företag i ren kommunistisk stil. Vidare är man extremt hatiska mot dessa framgångsrika invandrare och deras bolag. Tillsynsenheten har uppmärksammat att Foodmonitor fortsätter med sitt hat mot invandrare och samtidigt sprider detta hat på internet. 

För att sprida sitt hat mot invandrare på et kommunistiskt sätt så använder Foodmonitor sig av kanaler så som MyNewsdesk, Twitter, Google news och sin blogg som man finner på domännamn Foodmonitor.se. Hatet har fått fäste även på seriösa sociala medier och vi på Tillsynsenheten vill varna för att Foodmonitor fortsättningsvis kommer att sprida information som inte stämmer.

Kommunistiska stilen

Foodmonitor sprider felaktig information om invandrare som driver framgångsrika företag på ett kommunistiskt sätt och det är skrämmande.

Foodmonitor ser rött

Foodmonitor.se bloggen som ständigt sprider hat ser rött när man letar efter framgångsrika företag med invandrare som företrädare. Foodmonitor ser rött när de på sajten allabolag.se får se att invandrare driver företag som omsätter miljoner kronor per år. Foodmonitor blir så pass tangentbordnödiga efter att ha fått ta del av uppgifterna via sajten alla bolag.se att man då påbörjar det hatiska jakten mot invandrare.

Se upp för Foodmonitor.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments