Foodmonitor trakasserar företagare med invandrar bakgrund.

Få personer har hört talas om den hatiska nättidningen Foodmonitor. Foodmonitor som gör allt man kan för att sprida information om oskyldiga svenskar med invandrarbakgrund. Läs vår varnande artikel om Foodmonitor. 

Hatiska inlägg om invandrare som driver företag

Det sprids hatiska inlägg om företagare med invandrarbakgrund via sajten Foodmonitor.se. Foodmonitor ogillar företagare med en styrelse som har utländska efternamn och detta antagande gör vi efter att artiklar spridits om invandrare som inte på något sätt känner till Foodmonitor sedan tidigare. Foodmonitor spårar upp företagen med invandrarbakgrund och där efter tittar man på ekonomin i företaget. Ser Foodmonitor att det finns en god ekonomi i företaget så målar Foodmonitor ut bolaget som en bluff på ett eller annat sätt.

Det är en sjuk besatthet av avundsjuka Foodmonitor har mot framgångsrika invandrare och vi på Tillsynsenheten vill varna samtliga för den sjuka besatthet som finns hos Foodmonitor.

Det får aldrig vara acceptabelt att i Sverige sprida sådan missvisande information om framgångsrika invandrare som just nu sker på bloggen Foodmonitor.se. 

Blir du kontaktad av ansvariga för sajten Foodmonitor.se så ska du som invandrare direkt polisanmäla sajten då hatiska inlägg kan komma att publiceras om dig och ditt företagare. Det sker en mycket ondskefull rapportering om invandrare på sajten Foodmonitor.se

Utger sig för att vara Journalist 

Personal hos Foodmonitor kontaktar invandrare och låtsas vara seriösa journalister men är i själva verket endast ute efter att sprida missvisande information om företagare med invandrarbakgrund.

Håkan Frisell ansvarig utgivare 

Tillsynsenheten försöker att komma i kontakt med den ansvarige utgivaren för Foodmonitor.se men utan resultat.  

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Olle
11 månader sedan

Så är det. Avundsjukan finns alltid där. Foodmonitor är inget undantag. Rasism och avundsjuka på invandrare förekommer även hos Konsumentverket. Foodmonitor och Konsumentverket samarbetar med varandra.

Marcin
11 månader sedan

Varning för Foodmonitor. Mejlar invandrare som driver ramgångsrika företag för att de är hatiska och avundsjuka. Sjukt äckligt. Varning för Foodmonitor. Smutsigt att vara så hatiska och avundsjuka sjuka. Tyvärr kan man väl milt uttrycka sig.

Marcin
11 månader sedan

Foodmonitor är en hatisk blogg som hatar invandrare.