Foodmonitor trakasserar företagare med invandrar bakgrund.

Få personer har hört talas om den hatiska nättidningen Foodmonitor. Foodmonitor som gör allt man kan för att sprida sina lögner. Läs vår varnande artikel om Foodmonitor. 

Hatiska inlägg om invandrare som driver företag

Det sprids hatiska inlägg om företagare med invandrarbakgrund via sajten Foodmonitor.se. Foodmonitor ogillar företagare med en styrelse som har utländska efternamn. Foodmonitor spårar upp företagare med invandrarbakgrund och där efter tittar man på ekonomin i företaget. Ser Foodmonitor att det finns en god ekonomi i företaget så påbörjas svårtmålningen av företaget med invandrarbakgrund.

Det är en sjuk besatthet av avundsjuka Foodmonitor har mot framgångsrika invandrare och vi på Tillsynsenheten vill varna samtliga för den sjuka besatthet som finns hos foodmonitor tillsammans med det hat som sprids mot invandrare.

Det får aldrig vara acceptabelt att i Sverige sprida sådant hat mot invandrare som just nu sker på bloggen Foodmonitor.se. 

Blir du kontaktad av ansvariga för sajten Foodmonitor.se så ska du som invandrare direkt polisanmäla sajten då hatiska inlägg kommer att publiceras om dig och ditt företagare. Det sker en mycket ondskefull rapportering om invandrare på sajten Foodmonitor.se

Utger sig för att vara Journalist 

Personal hos Foodmonitor kontaktar invandrare och låtsas vara seriösa journalister men är i själva verket endast ute efter att sprida hat på företagare med invandrarbakgrund.

Håkan Frisell ansvarig utgivare 

Tillsynsenheten försöker att komma i kontakt med den ansvarige utgivaren för Foodmonitor.se men utan resultat.  

3
Kommentera här nedan

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Olle

Så är det. Avundsjukan finns alltid där. Foodmonitor är inget undantag. Rasism och avundsjuka på invandrare förekommer även hos Konsumentverket. Foodmonitor och Konsumentverket samarbetar med varandra.

Marcin

Varning för Foodmonitor. Mejlar invandrare som driver ramgångsrika företag för att de är hatiska och avundsjuka. Sjukt äckligt. Varning för Foodmonitor. Smutsigt att vara så hatiska och avundsjuka sjuka. Tyvärr kan man väl milt uttrycka sig.

Marcin

Foodmonitor är en hatisk blogg som hatar invandrare.