Konsumentverket använder förtäckta hot mot skattebetalare.

Tillsynsenheten kan avslöja att myndigheten Konsumentverket just nu i skrivande stund känner sig oerhört skakiga i och med Tillsynsenhetens tidigare avslöjanden här och här.

Med anledning av Tillsynsenhetens avslöjande har Konsumentverket känt att man på något sätt behöver hämnas mot Tillsynsenheten.

Tillsynsenhetens avslöjanden har besått i att vi har lyckats avslöja vilket hat det förekommer från Konsumentverket mot invandrare som bedriver framgångsrika företag. Samtidigt som vi på Tillsynsenheten lyckats avslöja detta har Konsumentverket på olika sätt försökt att hämnas mot Tillsynsenheten dock utan att lyckats. Värt att notera att vi på Tillsynsenheten nästan tycker att det är tragiskt hur en myndighet i Sverige som finansieras av oss skattebetalare samtidigt försöker att trycka ner oss som ser till att deras korrupta myndighet fortfarande får existera. Det enda konsumentverket har lyckats att åstadkomma med är att ännu fler svenskar har blivit upplysta om det vidriga näthatet som förekommer hos Konsumentverket. Ett hat som är så vidrigt att det saknar motstycke. Bevisning för detta näthat finns hos Tillsynsenheten och delas ut till vem som helst som efterfrågar efter denna information. Allt läsaren behöver göra är att egentligen besöka denna länk.

Konsumentverket och Foodmonitor.se sprida information om invandrare som bedriver lönsamma företag

Konsumentverket har efter Tillsynsenhetens avslöjanden sett att Foodmonitor.se fortsätter i den agenda som Konsumentverket en gång i tiden hade nämligen att sprida information om lönsamma företagare med invandrarbakgrund för att på så sätt försöka hämnas, dock har detta inte på något sätt lyckats och Foodmonitor tillsammans med Konsumentverket har istället satt sig i en besvärlig sits och avslöjats som än mer hatiska mot invandrare än tidigare. Väldigt tragiskt att se en myndighet misslyckas så oerhört hårt på detta sätt. Trots att vi på Tillsynsenheten är en av de som drabbas av det näthat som förekommer från Konsumentverket tycker vi ändå att det är oerhört tragiskt och synd att se människor som är anställda hos myndigheter med anledning av att det finns ett förtroende hos oss skattebetalare misslyckas så pass grovt som Konsumentverket gör. 

Mycket tragiskt att Konsumentverket och Foodmonitor.se förmodligen samarbetar

Konsumentverket som är en svensk myndighet är oerhört tragiska som med alla medel försöker tysta de organisationer som avslöjat Konsumentverket som en hatisk och invandrarfientlig myndighet. Konsumentverket som gör allt i sin makt för att försöka tysta vanliga skattebetalare. Detta är något Konsumentverket aldrig någonsin kommer att lyckas med. Personer bakom Tillsynsenheten drivs av att avslöja den kommunistiska myndigheten Konsumentverket är och om det krävs så kommer Tillsynsenheten är använda sig av än fler kanaler än man använder sig av idag. Konsumentverket är inte tillräckligt smarta för att kunna driva ett framgångsrikt nät hat mot Tillsynsenheten eller våra samarbetspartners. 

Konsumentverket är en kommunistisk myndigheten utan kompetens 

Konsumentverket är en hatisk myndighet som inte drivs av kompetens. Konsumentverket driv av ett hat mot skattebetalare och man gör samtidigt allt i sin makt för att försöka hålla skattebetalare i schakt och om detta inte fungerar då använder man sig istället av sociala medier för att sprida ett hat mot skattebetalarna. En väldigt sjuk besatthet har myndigheten Konsumentverket. Myndigheten Konsumentverket gör allt man kan i ett försök att få sina meningsmotståndare att betalar miljoner i skatter för att finansiera deras hatiska myndighet men detta kommer att en dag få ett stopp. Vi ska inte ha en rasistisk myndighet som sprider hatiska inlägg på forum mot framgångsrika invandrare och på detta hotar Konsumentverket sina meningsmotståndare med den hatiske bloggaren Foodmonitor.se

Konsumentverket och Foodmonitor är från Karlstad

Vad många kanske inte känner till är att Konsumentverket har sitt säte i Karlstad likt Foodmonitor.se. Hat myndigheten Konsumentverket har alltså förmodligen att samarbete med Foodmonitor i ett försök att tysta invandrare som driver framgångsrika företag. Oerhört tragiskt.

Avslutningsvis vill Tillsynsenheten meddela att förr eller senare kommer vi att få se ett slut på Konsumentverket och Foodmonitor.se. Det må ta ett år, fem år eller kanske till och med veckor. Tiden för avgöra men en sak är säker i alla fall och det är att vi aldrig någonsin kommer att lämna hatiska myndigheter och hatiska bloggar i fred. Vi gör allt vi kan för att upplysa så många som möjligt i Sverige vilka organisationer det är som sprider ett kommunistiskt hat mot framgångsrika invandrare i Sverige.

Värt att notera är att vi ser precis hur ofta Konsumentverket besöker våra webbplatser och det är oerhört tragiskt hur en myndighet i Sverige på arbetstid sprider hat istället för att utföra den uppgift man faktiskt blev tilldelad från början. D.v.s hjälpa konsumenter på riktigt. Någon Konsumentverket aldrig någonsin har gjort under hela sin verksamma tid. Inte en endaste konsument har någonsin fått hjälp av Konsumentverket. Konsumentverket vilseleder endast konsumenter i Sverige för att på så sätt få än mer i bidrag från regeringen d.v.s oss skattebetalare.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments