Mycket dåliga omdömen om Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag

Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag som är verksamma i Stockholm på adress Västra Bangatan 65E, 195 40 Märsta har erhållit oerhört mycket negativ kritik och är numera placerade på Tillsynsenhetens varningslista

Personer som har önskat att köpa tjänster från Tandläkare Lund och Malm AB har känt att man inte får det bemötande man förtjänar. Vår rekommendation är att inte besöka Tandläkare Lund & Malm AB när du söker vård.

Det är väldigt tråkigt att olika vårdbolag utnyttjar människor i akutvård för att kunna tjäna pengar. Tandläkarna Lund och Malm AB i Märsta har en fin omsättning och om detta är känt av allmänheten vet vi inte ännu. 

Följ vår rapportering om den tandläkarkliniken Tandläkarna Lund & Malm AB

Tillsynsenheten har mottagit ett stort antal klagomål gentemot Tandläkare Lund och Malm i Märsta och har därför beslutat att granska dess bolag och företrädare.

Omsättning och aktieutdelning Tandläkarna Lund & Malm AB

Tandläkarkliniken Tandläkarna Lund & Malm AB omsätter de senaste åren strax under 5 miljoner kronor och gör en aktieutdelning per år där aktieutdelningen är strax under 1 miljon kronor. Det är oerhört mycket pengar.

Reporter Expressen

I styrelsen sitter bl.a en reporter för Expressen som det ryktas om att hon sprider information om företagsamma invandrare.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Malm
11 månader sedan

Inte ett dugg förvånad. Reportrar försöker alltid dra fördel för sina egna verksamheter och smutskastar sina konkurrenter på alla möjliga olika sätt. Fy fan för Tandläkarna Lund och Malm.

Mille
10 månader sedan

Dåligt bemötande

Örjan
10 månader sedan

Mycket mycket mycket dåligt bemötande av Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag

Nenad
10 månader sedan

Sjukt vidrigt