Mycket dåliga omdömen om Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag

Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag som är verksamma i Stockholm på adress Västra Bangatan 65E, 195 40 Märsta har erhållit oerhört mycket negativ kritik och är numera placerade på Tillsynsenhetens varningslista

Personer som har önskat att köpa tjänster från Tandläkare Lund och Malm AB har känt sig lurade och erhållit en mycket dålig vård. Så pass dålig vård att personerna efter att ha fått vård av Tandläkare Lund & Malm AB vidare har behövt söka vård någon annanstans.

Det är väldigt tråkigt att olika vårdbolag utnyttjar människor i akutvård för att kunna tjäna pengar. Tandläkarna Lund och Malm AB i Märsta är oerhört listiga och avsäger sig all ansvar trots att det är denna tandläkarklinik som ligger till grund för den mycket dåliga vård patienterna har erhållit. 

Följ vår rapportering om den oseriösa tandläkarkliniken Tandläkarna Lund & Malm AB

Tillsynsenheten har mottagit ett stort antal klagomål gentemot Tandläkare Lund och Malm i Märsta och har därför beslutat att granska dess bolag och företrädare.

Omsättning och aktieutdelning Tandläkarna Lund & Malm AB

Tandläkarkliniken Tandläkarna Lund & Malm AB omsätter de senaste åren strax under 5 miljoner kronor och gör en aktieutdelning per år där aktieutdelningen är strax under 1 miljon kronor. Det är oerhört mycket pengar för att vara så pass oseriösa.

Reporter Expressen

I styrelsen sitter bl.a en reporter för Expressen som det ryktas om att hon sprider falska nyheter och rapporterar på ett ohederligt sätt endast för att sprida lögner och skada konkurrenter till sin familj och vänners bolag.

4
Kommentera här nedan

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Malm

Inte ett dugg förvånad. Reportrar försöker alltid dra fördel för sina egna verksamheter och smutskastar sina konkurrenter på alla möjliga olika sätt. Fy fan för Tandläkarna Lund och Malm.

Mille

Dåligt bemötande

Örjan

Mycket mycket mycket dåligt bemötande av Tandläkarna Lund & Malm Aktiebolag

Nenad

Sjukt vidrigt