Hatbloggen Foodmonitor.se: Info om invandrare som driver företag.

Tillsynsenheten har uppmärksammat hatbloggen Foodmonitor.se som på olika sätt skriver falska artiklar för att på så sätt försöka smutskasta andra personer/företag för egen vinning. Ett stort hat förekommer mot invandrare som driver företag.

Ofta kritiseras företagsamma invandrare utan grunder och Foodmonitor har svårt att behärska sig när man får syn på invandrare som är företagsamma. Tillsynsenheten ser mycket allvarligt på detta men samtidigt vill Tillsynsenheten också meddela invandrare som driver företag att det alltid är bra att veta vart hatet och hotet kommer ifrån d.v.s från Foodmonitor än att man har ett dolt hot som man är osäker på vart det dolda hotet härstammar ifrån. Foodmonitor är alltså redan inringade som hatiska mot invandrare. Jätte bra. Nu vet vi det! 

Låt alltså Foodmonitor skriva sina hatiska artiklar mot invandrare som driver olika företag. För eller senare så kommer hatiska och kommunistiska människor att bryta mot lagen på ett eller annat sätt och då blir det fängelse vilket vi vill se. Det pågår en rättsprocess mot Håkan Frisell gällande grovt förtal i Värmlands Tingsrätt. Och nu hoppas vi att lagen räcker till för en fällande dom.

Trigga igång kommunisterna men bryt inte mot lagen själv

Du kan trigga igång kommunisterna genom att avslöja de på ett eller annat sätt men håll dig till fakta och ljug inte så ska du se att det får kommunisterna att se rött och då bryter kommunisterna mot lagen inom kort. Våld och hot är varit kommunisternas favorit verktyg i alla år och trenden verkar inte brytas.

Låt Foodmonitor skriva sina hatiska artiklar!

Låt Foodmonitor skriva hatiska artiklar, det är bra att veta vart hotet kommer ifrån! Då har man helt enkelt ringat in hotet och vet vart det kommer ifrån. Det är ingen idé att be Foodmonitor sluta eller ringa polisen med anledning av Foodmonitors hatiska inlägg. Polisanmäl först när Foodmonitor juridiskt har begått ett brott och brutit mot lagen. Det sker inom kort, kommunister kan inte hålla sig från våld och bryta mot lagen. 

Pol Pot den kommunistiska ledaren i Kambodja som mördade 3 miljoner människor 

Kommunism är alltid lika med mord, förföljelse, fattigdom och en massa elände. Den kommustiska ideologin har mördat flera 100 miljoner människor och tittar vi på Kambodja är den kommunistiska ledaren Pol Pot så mördade han 3 miljoner människor för att dessa var företagare och såg smarta ut. En livsfarlig ideologi som dessvärre inte gör hemma på vpran planet. 

Foodmonitor.se publicerar falska artiklar

De klagomål Tillsynsenheten har fått från samhället är att Foodmonitor.se skriver falska artiklar som inte stämmer överens med verkligheten och med anledning av detta har vi på Tillsynsenheten valt att publicera Foodmonitor.se på vår varninglista. 

Kritierierna Foodmonitor har för att skriva sina hat artiklar mot invandrare och deras företag är just att man är invandrare och driver ett företag verkat det som. Detta får Foodmonitor att se rött har många noterat. 

Varningslistan

Foodmonitor.se är publicerade på vår varningslista.

Tillsynsenheten kontaktar ansvarig utgivare för Foodmonitor.se

Vi har försökt att komma i kontakt med den ansvarige utgivaren för Foodmonitor.se Håkan Frisell utan att erhålla något svar.

Vi kommer att försöka att få en kommentar från Håkan Frisell vid ett senare tillfälle och publicera denna information på vår webbplats.

Frågor och svar finner ni här nedan!

Läs en del av de frågor och svar du som läser kan tänkas ha

Är Foodmonitor en hat spridare?

Oerhört mycket hat sprids mot företagsamma invandrare via gratis sajten foodmonitor.se

Går det att stoppa Foodmonitors hatartiklar mot företagsamma invandrare?

Nej, det går inte att stoppa Foodmonitor och inte heller är det något Tillsynsenheten egentligen vill. Det är bra med hatiska och kommunistiska människor på nätet för ju mer man avslöjar de ju mer hatiska blir de. De avslöjar sig själva helt enkelt. Vi ser att Foodmonitor gärna fortsätter med sitt hat för detta har då resulterat i en stämningsansökan I Värmlands Tingsrätt. 

Är Foodmonitor kritisk mot invandrare som råkar driva ett företag?

Ja, foodmonitor har vid upprepade gånger kritiserat människor med invandrarbakgrund..
1 2 votes
Betyg
13 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fred
11 månader sedan

Håkan Frisell som är ansvarig utgivare för Foodmonitor.se

Dålig nättidning. Ingen som läser den ändå.

Johan
11 månader sedan

Foodmonitor. Vad är det för en blogg. Ser ut som bluff rakt igenom. Lätt att genomskåda.

Nisse
11 månader sedan

Foodmonitor är ett skämt. Sämre nättidning får man leta efter. Sjukt dålig webbsida. Går knappt att navigera sig fram.

Albert
11 månader sedan

Foodmonitor är ju rena skämtet. Vad är det denna skit tidning försöker sig på här. Pinsamt för fan. Lägger ner sajten. Pinsam sajt.

Albert
11 månader sedan
Svar till  Albert

Håller med. Sajten foodmonitor har väl skapats för att sprida hat

Filip
11 månader sedan

Vad är det för en dålig nättidning. Aldrig hört talas om den. Bra att veta i alla fall att det skrivs hatiskt på den sajten. Foodmonitor vad är det för namn på en nättidning. Var det så svårt att komma på ett bättre namn.

Mille
11 månader sedan

Håkan Frisell som är den ansvarige för Foodmonitor

Mohammed
11 månader sedan

Hatiskt tidning. De hatar invandrare som driver företag.

Sofian
11 månader sedan

Hatare på invandrare. Läskigt

Sofian
11 månader sedan

Äcklig blogg. De hatar svartskallar

Margit
10 månader sedan

Tråkigt med sådana människor som bara vill förstöra för andra. Se upp för Foodmonitor.

Dell
8 månader sedan
Betyg :
     

Dåligt

Molly
8 månader sedan
Betyg :
     

Mycket dåligt