Nyhet journalist som hotar: Hot mot demokratin 

Länsstyrelsen marknadsför Hyresgästföreningen i strid med EU lagar

Susanna Skarrie vägrar svara på om Hyresgästföreningens har infiltrerat en myndighet:

Det blåser många korrupta vindar från Hyresgästföreningen samt deras medlemstidning Hem & Hyra. Som alla vet är det olagligt för myndigheter att göra reklam för ett företag, organisation eller annan kommersiell aktör och för den delen ge privata organisationer fördelar som stöd till nackdel för konkurrenter. Myndigheter får inte vara med om att snedvrida konkurrensen och favorisera en aktör. Ändå har Hyresgästföreningen lyckats få myndigheter att göra reklam för dem i strid med EU lagar vilket är ett allvarligt brott enligt de EU lagar som finns.

I hela 100 år har Hyresgästföreningen kunnat infiltrera

Hyresgästföreningen har funnits i ungefär 100 år och med den långa tiden har organisationen lyckats infiltrera många myndigheter och på så sätt fått sina kommunister och korrupta socialister från Hyresgästföreningen att arbeta där. De använder sina skurkmetoder till att skrämma alla runt omkring dem, oavsett om det är myndigheter eller privata aktörer till hyresgäster och hyresvärdar.

Nu har Hyresgästföreningen lyckats få myndigheter att marknadsföra dem online på internet. Vi vet ännu inte när denna reklam publicerades. Men att det ska vara något fel är det utan tvekan inget snack om. Alla myndigheter i Sverige vet att det är olagligt att favorisera en aktör och marknadsföra denne.

Länsstyrelsen marknadsför Hyresgästföreningen i strid med EU lagar

Vi misstänker att reklamen har kommit upp hos Länsstyrelsen genom att det sitter en hardcore socialist med mycket starka band till Hyresgästföreningen som arbetar hos Länsstyrelsen IT avdelning. Därför tycker vi att det inte är Länsstyrelsen fel att myndigheten har infiltrerats av Hyresgästföreningen som begår brott på Länsstyrelsens webbplats.

Vi kontaktar Länsstyrelsen som lovar att ta bort den olagliga reklamen från Hyresgästföreningen. Därför har vi heller inget ont att säga om Länsstyrelsen som gör rätt för sig till skillnad från Hyresgästföreningen.

Vi kontaktar Susanna Skarrie som vägrar att svara på om det finns socialister från Hyresgästföreningen som har infiltrerat Länsstyrelsen. Vi väljer att kontakta Susanna Skarrie med anledning av den framträdande roll hon har åtagit sig som talesperson för Hyresgästföreningen samt medlemstidningen Hem & Hyra.

Besök vår röda lista för journalister

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments