Nyhet: Seriösa Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB! 

Erbjudanden från Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB samt Kyrkogårdsförvaltningen

NEJ – Inga bluffakturor

All gravrättsinnehavare kan vara lugna. Det är många som oroar sig – Här reder vi ut!

Det förekommer uppgifter om att Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB samt att Stockholms stad / Kyrkogårdsförvaltningen sänder ut så kallade bluffakturor gällande gravskötsel och här reder vi ut vad som hänt och varför denna information sprids. Det finns ingen anledning till oro och för dig som fortfarande vill beställa bl.a gravskötsel eller annan tjänst så som gräsklippning, planteringspaket eller liknande kan fortfarande göra detta utan att behöva oroa dig.

Jätte duktiga aktörer i Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB som utför sina uppdrag på begravningsplatserna på ett väldigt värdigt och respektfullt sätt. 

Sänder Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB samt Kyrkogårdsförvaltningen i Stockholm ut bluffakturor till gravrättsinnehavare i Sverige?

Nej givetvis gör varken Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB detta och inte heller gör Kyrkogårdsförvaltningen i Stockholm detta. Att sända ut erbjudanden till gravrättsinnehavare är reklam och inte en bluffaktura om gravskötsel så det finns som sagt ingen anledning till oro.

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB samt Kyrkogårdsförvaltningen i Stockholm har varit aktiva i flera år och erbjuder bl.a gravskötsel till gravrättsinnehavare. Många gravrättsinnehavare beställer tjänster från dessa två aktörer som är störts i Stockholm.

Helt i sin ordning at erbjuda sina tjänster till allmänheten

Det är helt i sin ordning att företag erbjuder sina tjänster till gravrättsinnehavare och marknadsför sig på sådant sätt att du som gravrättsinnehavare också får ta del av hur du beställer gravskötsel. Det är givetvis valfritt att beställa tjänster från Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB samt från Kyrkogårdsförvaltningen i Stockholm.

Du får en inbetalningstalong för att förenkla de 100 tusentals erbjudanden som sänds ut

För dig som bl.a har fått ett erbjudande från Gravskötsel % omvårdnad i Sverige AB gällande bl.a gravskötsel så har du också fått en inbetalningstalong för att på så sätt effektivisera hanteringen av de 100 tusentals gravrättsinnehavare som vill ha och beställa gravskötsel från Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB.

Det förekommer uppgifter om att Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB är en bluff men inte Kyrkogårdsförvaltningen Stockholm?

Det är något vi på Tillsynsenheten har noterat och vi antar att den informationen sprids för att konkurrenter samt andra tokstollar gillar att sabotera. Tyvärr lever vi en värld idag där det så lättvindigt slängs ut ord ur människor för att man vill sabotera. Detta sker oftast från enstöringar.

Ej en bluffaktura!!!!! Här ser vi Kyrkogårdsförvaltningens erbjudande

Här tar vi en titt på Kyrkogårdsförvaltningens erbjudande och det är då ett erbjudande

När du får ett erbjudande från Kyrkogårdsförvaltningen så föreligger inget betalningsansvar. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte. Tackar du nej så kommer inte stora stygga Kronofogden och hälsar på. Det finns ingen som helst oro. Du behöver inte betala om du inte vill.

Ej en bluffaktura!!!!! Här ser vi Gravskötsel och omvårdnad i Sverige ABs erbjudande

Här tar vi en titt på Gravskötsel & omvårdad i Sverige ABs erbjudande och det är då ett erbjudande

När du får ett erbjudande från Gravskötsel & omvårdad i Sverige AB så föreligger inget betalningsansvar. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte. Tackar du nej så kommer inte stora stygga Kronofogden och hälsar på. Det finns ingen som helst oro. Du behöver inte betala om du inte vill.

Journalister oroar gravrättsinnehavare för att tjäna pengar

Erbjudande är frivilligt och ta del av och det är sorgligt att vissa aktörer/journalister i onödan skrämmer upp gravrättsinnehavare. Det är inte på något sätt okej att journalister medvetet oroar och skrämmer gravrättsinnehavare genom att påstå att det är bluffakturor som sänds ut bara för att kunna tjäna pengar på annonser som visas för dig på deras webbplats.

Vi på Tillsynsenheten har noterat att journalister skriver falska påståenden i stor utsträckning för att på så sätt dra trafik på sin webbplats och tjäna pengar på Google reklam. Tillsynsenheten ser allvarligt på detta. Att ljuga och påstå att seriösa aktörer sänder ut bluffakturor och lurar gravrättsinnehavare är och ska aldrig vara att accepterat beteende. Det är så lågt att man tappar hackan. 

Sluta skräm gravrättsinnehavare för att kunna tjäna pengar!!!!

Fin broschyr från Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Ej en bluffaktura!!!!! Här ser vi Gravskötsel och omvårdnad i Sverige ABs erbjudande
Ej en bluffaktura!!!!! Här ser vi Gravskötsel och omvårdnad i Sverige ABs erbjudande
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments