Varning för Folksam livförsäkring.

Privatpersoner som önskar teckna en livförsäkring ska se upp för Folksam livförsäkring då det förekommer oegentligheter som gör att du som förmånstagare/dödsbo kan komma att mista hela det försäkringsbelopp som har tecknats innan din närstående avlider. Folksam livförsäkring har satt i system att lura anhöriga till den avlidne att ingen försäkring någonsin har tecknats och försöker vilseleda anhöriga. Detta gör man för att man givetvis inte vill betala ut det försäkringsbelopp för gällande livförsäkring. 

Folksam lurar anhöriga

Folksam livförsäkring har lurat anhöriga att ingen livförsäkring någonsin har tecknats för att på så sätt undanhålla de pengar som skulle ha betalats ut till dödsboet. Tillsynsenheten ser mycket allvarligt på detta och det riktas en skarp varning till allmänheten för Folksam livförsäkring. Privatpersoner i Sverige ska inte bara se upp för Folksam livförsäkring man ska under inga omständigheter teckna en livförsäkring hos detta försäkringsbolag.

Byt livförsäkring (gäller dig som har en livförsäkring hos Folksam)

Om du som privatperson idag har en giltig livförsäkring hos Folksam är rådet att snabbt byte försäkringsbolag. Längre ner i denna artikel hittar du en länk till vår guide för livförsäkringar. Byt redan idag och avsluta den livförsäkring du har hos Folksam. Risken att du blir lurad av Folksam är stor. 

Varningslistan

Folksam livförsäkring har publicerats på vår varningslista

Jämförelse av livförsäkring

Tillsynsenheten har även publicerat en guide där vi jämför livförsäkringar som erbjuds till privatpersoner i Sverige. Hitta den bästa livförsäkringen för dig. Vi varnar endast för Folksam livförsäkring.

Vår guide för livförsäkringar hittar du här

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
11 månader sedan

Inget nytt. Folksam har alltid bluffat på detta sätt. Undvik dessa bedragare. Finns hundra andra försäkringsbolag som erbjuder bra livförsäkringar. Undvik bluff Folksam livförsäkring.

Jocke
11 månader sedan

Varningslistan
Folksam livförsäkring har publicerats på varningslistan. Försäkringsbolag som är ett bluffbolag. Akta er för detta bluffbolag.

Sara
11 månader sedan

Bluff Folksam livförsäkring. Akta er för dessa bedragare.

Välj annan livförsäkring hos annan. Se guide här; https://tillsynsenheten.se/livforsakring-jamforelse/

Martin
11 månader sedan

Med en livförsäkring kan du när du dö ge din familj eller vän den ekonomiska trygghet de kan behöva men med Folksam livförsäkring blir du bara blåst. Sämst livförsäkringen för det är bara en bluff. De luras och snackar skit helt enkelt. Välj annan livförsäkring. Ej värt problemet som uppkommer med folksam livförsäkring.