Oroväckande kopplingar har Tandläkarna Lund och Malm.

Tillsynsenheten har noterat att tandläkarkliniken Tandläkarna Lund & Malm har oroväckande kopplingar till reportrar hos Expressen som sprider falska nyheter och hat mot framgångsrika företagare med en styrelse som har invandrarbakgrund.

Reportrar hos Expressen sprider fejk news och publicerar felaktig information om olika typer av företag för att på så sätt ge bolaget Tandläkarna Lund & Malm någon slags företräde på marknaden. Reporter hos Expressen sprider falska nyheter om konkurrenter till Tandläkarna Lund och Malm.

Varningslistad

Tandläkarna Lund och Malm finns med på varningslistan hos Tillsynsenheten och vi granskar dess bolag tillsammans med dess företrädare och kommer att publicera ännu mer material när detta finns tillgängliga hos oss.

Håll koll på Tandläkarna Lund & Malm som använder sig av reportrar hos Expressen för att vinna fördelar på den svenska marknaden. Vi på Tillsynsenheten är först med att rapportera om Tandläkarna Lund & Malm.

Besök vår sektion om Tandläkarna Lund & Malm för att följa deras historia

Vill du ha extrakoll på Tandläkarna Lund & Malm så ska du besöka denna länk. Genom att besök denna länk tar du dig till sektionen för Tandläkarna Lund & Malm där vi samlar alla nyheter och annat intressant om Tandläkarna Lund & Malm.

1
Kommentera här nedan

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Margit

Oroväckande kopplingar har Tandläkarna Lund och Malm. Denna koppling hör ihop med reportern på Expressen som sprider falska nyheter för att Tandläkarna Lund och Malm ska verka mer seriösa än vad de är. Nej fan, se upp för sådana här människor som bara förstör och härjar.