Nyhet: Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB! 

Recensioner Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB?

För dig som vill ta del av uppgifter om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB så publiceras denna information här. Bolaget i Sverige som utför olika typer av gravskötsel tjänster.

Är du intresserad av de omdömen som finns om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och vill få en översikt om detta?

Vi på Tillsynsenheten har sammanställt en del av de omdömen som finns om Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB från de kunder som har köpt deras tjänster och det är mycket fina recensioner eller omdömen som Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB erhåller.

Recension / omdöme. Här presenterar vi en översikt av en del av alla recensioner och omdömen.

1. Hej! Nu vill jag meddela följande och detta ska ni ta till er direkt. Jag vill bara tacka er för ett fantastiskt utfört arbete. Jag är nöjd med er tjänst och kommer definitivt att återkomma till er igen. Bra priser. Trevlig kundtjänst både på telefon och mejl. Mina vänner och bekanta fråga mig vart jag hade beställt tjänsterna eftersom att de blev så positivt överraskade. Tack så länge!

2. Härligt. Blev så fint förra året. Detta tar vi igen detta år tackar. Så himla fint. Går inte klaga på Gravskötsel & omvårdnad i Sverige ABs tjänster. De är helt enkelt bäst. Ett speciellt tack ska han ha på kyrkogården i Solna. Väldigt hövlig och uppfostrad man. Tack igen. Jag är oändligt tacksam för det fina arbetet som utfördes.

3. Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB vill säga hej och tack för erbjudandet. Jag köper från er och har köpt detta från er några gånger. Tycker om att ni är duktiga i det ni gör. Det känns mycket fint av er att också alltid lyssna på vad jag säger om hur jag vill att ni gör när ni tar hand om graven. Ingen är som er. Inte hittat någon ännu i alla fall. Så jag vill behålla er för alltid för dom andra är dyrare och slöare så jag hoppas ni alltid finns där för mig.

4. Helt ärligt? Tjänsten är bra. Ber du andra firmor utföra samma tjänst kommer du att få en offert på tusentals kronor. Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB har ett billigt pris. Vad jag vet är det ingen annan aktör som kan erbjuda ett sådant billigt pris. Bra utfört arbete.

5. Tack för att ni fått vår familjegravsten på 59 år att se ut som ny. Det hade vi aldrig trott skulle gå då den var så fläckig bland annat. Ni gjorde också ett toppen jobb förra året med min svärfars gravsten. Jag kan varmt rekommendera er verksamhet.

6. TACK! Vi har två stora gravstenar (ett monument) ute i Norra begravningsplatsen som vi fick tvättade. Vi är så nöjda med resultatet.

7. Vad är det folk klagar på hos denna firma? Märkliga människor måste jag säga. Köp inte tjänsten om ni inte vill ha den. Alltså grabbarna hos Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB utför ju exakt den tjänst som utlovas. Jag är i alla fall riktigt jävla nöjd. Kostar några hundralappar. Perfekt!!! Brukar inte besöka farsan lika ofta längre. Nu är jag i Sverige men annars befinner jag mig typ alltid utomlands. Skönt att kunna betala några hundralappar så att farsans grav blir ren och fin. RIP farsan.

8. Vad härligt med en firma som tog så väl hand om mammas fina gravsten. Som föregående kunder kommenterar är jag också jätte nöjd. Gravstenen blev så ren och fin. Hade nöjet att få titta på när stenen rengjordes. Han var så duktig och befann på Skogskyrkogården samtidigt som oss när jag tillsammans med min syster skulle hälsa på vår älskade mamma.

9. Jag betalade riktigt sent. D.v.s förra veckan men ändå tog sig grabbarna ut och utförde arbetet vid den här årstiden. Tack ska ni ha. Jag bor i Thailand så erbjudandet hade inte nått mig i tid. Tack i alla fall.

10. Riktigt snabba grabbar. Grymt jobbat. Behövs fler som er. Jag hade missat att betalat in till Gravskötsel och Omvårdnad i Sverige AB för flera månader sen trots detta löste sig allt när jag tog en kontakt med Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB för bara några dagar sedan. Tjänsten utfördes nästan samma sekund som jag betalade för tjänsten. Riktigt snabba grabbar. Det här gillar vi. Tummen upp för grabbarna på Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB. Vi hörs igen när jag återigen vill köpa era tjänster.

Mycket fina omdömen och recensioner om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Efter att ha betat av alla recensioner/omdömen som finns om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB så kan vi konstatera att 99,97% av alla omdömen är positiva.

Vi har valt att inte ta med de 0,03% negativa omdömen som finns om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB då dessa har inslag av hat och hot och är inget vi kan stå bakom. 

5 3 votes
Betyg
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Palle
4 månader sedan
Betyg :
     

Bästa firman

Palle
4 månader sedan
Betyg :
     

Gravskötsel & omvårdnad är bäst i Sverige

Marit
4 månader sedan
Betyg :
     

Tack för tjänster. Kunde inte bli bättre