Nyhet journalist som hotar: Journalister som skrämmer för att tjäna pengar 

GÅ INTE PÅ FÄLLAN – Journalister ljuger och skrämmer Gravrättsinnehavare som mist en anhörig för att locka trafik och klicks till deras tidningar/bloggar för att tjäna pengar på annonser från Google.

Tillsynsenheten kan rapportera om att journalister tjänar pengar på annonser när de skrämmer dig som gravrättsinnehavare.

Vi ser en mycket tragisk utveckling i dagens journalister som enbart vill tjäna så mycket pengar som möjligt på elände och då skrämmer man gravrättsinnehavare som är den nya stora gruppen att skrämma

Tillsynsenheten har noterat att journalister har hittat ett nytt intresse i att skrämma upp gravrättsinnehavare för att på så sätt kunna tjäna pengar på klicks och reklam på sin webbplats från Google annonser. Man skrämmer upp dig som gravrättsinnehavare för att locka dig till deras sajter så att du klickar dig runt på deras webbplats så mycket som möjligt och detta ger då journalisterna annonsintäkter från Google. Skrämmande utveckling av journalister.

Upplägget!

Upplägget journalister har är att sprida så mycket rädsla som möjligt så att du som gravrättsinnehavare ska klicka dig in på deras sajter och på så sätt generera detta annonsintäkter till sajterna. Man tjänar oerhört mycket pengar på att skrämma dig som gravrättsinnehavare. Personerna bakom sajterna är journalister som vill tjäna pengar på att falskeligen exempelvis påstå att du som gravrättsinnehavare blir lurad på pengar när du beställer gravskötsel.

– BLUFFAKTURA

– BLUFFÖRETAG

– DU BLIR LURAD

– DU FÅR INGET FÖR DE PENGAR DU BETALAR

– DE ÄR KRIMINELLA

– DE HAR SUTTIT I FÄNGELSE

– DE TJÄNAR MILJONTALS KRONOR

– LURAR ÄLDRE

– SKANDALBOLAG

– BEDRÄGERI

– BEDRAGARE

Detta är få av de ord journalister väljer när de vill skrämma upp dig som gravrättsinnehavare så att journalisterna då lyckas fånga din uppmärksamhet och då besöker deras blogg. Du har då fallit rakt i fällan.

Journalister bryr sig inte om dina känslor eller någon annans för den delen. Här är det pengar som ska tjänas och då utnyttjar journalisterna dina känslor istället.

Allvarligt när journalister skrämmer gravrättsinnehavare för att kunna tjäna pengar!

Det är mycket allvarligt att journalister har valt ut en sörjande grupp att skrämma upp som precis har förlorat en nära anhörig enbart för att man vill jaga annonsintäkter till sin sajt och då behövs ju många besökare till sajten.

Många människor har mist en anhörig och detta utnyttjar journalister

Det är alltid tragiskt när man mister en anhörig. Att utnyttja sörjande människor för att kunna locka trafik till sin tidning/blogg är oförskämt och är något journalister har satt i system för att kunna tjäna pengar på. I dagens läge tjänar inte journalister speciellt mycket på att rapportera om det som allmänheten intresserar sig för med anledning av Instagram och Facebooks ankomst och då måste journalister hitta alternativa vägar till att tjäna pengar och då vill man skrämma upp så många gravrättsinnehavare som möjligt i Sverige för att sedan skratta hela vägen till banken.

Tillsynsenheten 

För dig som hittade hit vill vi gärna att du lämnar en kommentar och berättar vad du tycker. Det uppskattar vi på Tillsynsenheten. Längre ner på denna sida kan du kommentera vårt avslöjande reportage om journalister. 

Besök vår röda lista för journalister

0 0 vote
Betyg
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments