NyhetTvätta, rengöra & underhåll en gravsten! 

Tvätta, rengöra & underhålla en gravsten. Hur gör man??

Vi brukar få många frågor om hur det går till och hur man gör för att hålla en gravsten ren, tvättad och samtidigt underhålla både gravstenen samt gravplatsen på ett korrekt sätt.

Vi kommer att gå in kort på hur du gör för att tvätta samt rengöra gravstenen tillsammans med hur du underhåller gravstenen och dess gravplats. Vidare kommer vi att presentera förmodligen Stockholms bästa alternativ för dig som inte kan utföra underhåll av gravstenen och gravplatsen på egen hand. 

Då börjar vi med att beskriva kort hur du på egen hand underhåller gravstenen och gravplatsen.

Enligt lag är du som gravrättsinnehavare skyldig att hålla gravplatsen i ett gott skick annars kan gravrätten återkallas vilken är tråkigt. Så hur gör du då för att underhålla gravplatsen och gravstenen. Jo, det första du behöver göra enligt lag är att hålla gravplatsen i ett fint skick och det gör du genom att platsen runt gravsten ska vara i ett vårdat skick. Gräset ska klippas och jorden ska jordas. Detta kan du givetvis göra själv men det finns alternativ där du kan betalar för att få tjänsten utförd och den är inte på något sätt dyr.

Vidare till hur du tvättar gravstenen

Hur gör man för att rengöra gravsten? Det första du behöver göra är att inhandla dyra redskap så som borste, sopa samt högtrycksmaskin. Det finns dock alternativ på marknaden där du kan betala ett lågt belopp för att istället få hjälp med att tvätta rent gravstenen. Ett bra alternativ för dig som inte vill riskera att första gravstenen samt inte behöva betala dyrt för redskap, verktyg och andra tillbehör som bara kommer att användas en gång i samband med att du tvättar rent gravstenen.

Då kommer vi till det företag som hjälper till med i princip allt som rör din gravsten och gravplats. Gravskötsel & omvårdad i Sverige AB är firman i Stockholm som har hjälpt tusentals gravrättsinnehavare med tvätt av gravstenar, rättning av gravstenar, gravskötsel, försäljning av gravstenar och massa massa annat. För dig som exempelvis vill ha din gravsten tvättad och rengjord så hjälper Gravskötsel och omvårdad dig med detta för några hundralappar så slipper du att inhandla material som kan överstiga det belopp du skulle ha betalat till Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB.

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB hjälper dig med underhåll, tvätt av gravsten, rengöring av gravsten, rättning av gravsten och massa annat för dig som vill att proffsen ska göra det på rätt sätt. 

Hör med Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB genom att besöka deras webbplats: Gravskotsel.net

 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments