Vidriga hatet från Konsumentverket

Det har framkommit att anställda hos Konsumentverket har ett stort hat mot vanliga skattebetalande människor. Ett hat som grundar sig i att man vill att vanliga människor ska betala ännu mer i skatt för att anställda hos myndigheten skall kunna erhålla ännu mer i skattepengar.

Hatiska inlägg i olika forum

Anställda hos Konsumentverket besöker olika forum på internet så som exempelvis flashback och skriver hatiska och rasistiska inlägg om personer som på olika sätt kommit i kontakt med myndigheten.

Rasistiska och hatiska inlägg på arbetstid

Dessa inlägg anställda hos Konsumentverket postar på olika forum sker på arbetstid från den ip-adress Konsumentverket har. Detta får en att undra om det verkligen är så att vi skattebetalare ska finansiera deras verksamhet samtidigt som Konsumentverkets anställda nedvärderar oss på olika forum.

Bildbevis (Klicka på bilderna för förstoring)

(Klicka på bilderna för förstoring)

Varför beter sig en myndighet på ett sådant hatiskt sätt?

Konsumentverket ser ner på vanliga människor. Som man kan se i de kommentarer de postar i olika forum ser man samtidigt vilken vidrig människosyn anställda hos Konsumentverket har.

Varningslistan

Konsumentverket har publicerats på vår varningslista.

Notering

Tillsynsenheten har mejlat till Konsumentverket och bett följande personer (här nedan) hos Konsumentverket att inkomma med en förklaring till det vidriga hat Konsumentverkets anställda har mot vanliga människor på olika forum men ej erhållit några sådana svar.

Cecilia Tisell, generaldirektör och konsumentombudsman

Daniel Karfs, biträdande konsumentombudsman

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Filip
11 månader sedan

Ush vidrigt som sagt. Att detta inte har uppmärksammats någon annanstans gör en mörkrädd.

David
11 månader sedan
Svar till  Filip

Håller med

David
11 månader sedan

Vidrigt

Maria
11 månader sedan

Vidriga Konsumentverket

Johan
11 månader sedan

Konsumentverket får varje år i bidrag från staten med 200 miljoner kronor. Dessa pengar delar de sen ut vidare till sig själva på så sätt att de ger bidrag till sina egna bolag. Sjukt va? Inte nog med det. Varje anställd får ca 1.5 miljoner kronor i lön varje år. Gissa vem som står för notan? Du som läser detta.