Konsumentverket som fifflar till sig flera hundra miljoner kronor varje år.

Artikeln är direkt kopierad från Konsumentenheten.se med viss modifiering. Artikeln härstammar alltså från Konsumentenheten dock har vi på Tillsynsenheten fyllt på denna artikel med viktig information till allmänheten som saknades vid tidpunkten då Konsumentenheten publicerade denna artikel. Sådan viktig information innehåller bland annat att Konsumentverket i det dolda anlitar hatiska och invandrarfientliga bloggar för att sprida sitt hat mot invandrare som driver bl.a framgångsrika företag. 

Häng nu med i denna vidriga historia om Konsumentverket. Den myndighet som egentligen ska skydda konsumenter men som avslutningsvis blev den mest korrupta och ondskefulla myndighet i hela Sverige där anställda hos Konsumentverket sprider hatiska kommentarer om nysvenskar som inte behärskar det svenska språket 100% korrekt. Hatet mot nysvenskar sker i form av att man skriver hatiska kommentarer på olika forum. Bl.a kritikverket.org.  (Klicka på länken för att ta dig vidare till kritikverket.org)

210 000 000 svenska kronor delades ut till Konsumentverkets anställda redan år 2018 och ökar för varje år!

Det är så många nollar att man nästan har svårt att få ett begrepp om hur mycket pengar det är.

Varje år får 188 anställda hos Konsumentverket dela på 210 000 000 kronor. Dessa summor ökar för varje år med cirka 20 miljoner kronor då man tigger extra pengar från staten. Det är oerhört mycket pengar, pengar som vi skattebetalare har jobbat hårt för. Pengarna delas ut till en organisation ”myndighet” som för varje år som går kräver ännu mer pengar. Mer och mer pengar vill Konsumentverket ha från regeringen d.v.s från oss skattebetalare. Detta samtidigt som man sprider ett enormt hat mot oss skattebetalare. Se tidigare rapportering här. Tidigare rapportering om Konsumentverket bevisar att Konsumentverket på olika forum har ett invandrarhat och samtidigt ber människor med svårigheter i det svenska språket mer eller mindre dra ifrån Sverige om man inte lyckas behärska det svenska språket. Samtidigt önskar man att människor som istället vill arbeta ska ansöka om ekonomiskt bistånd hos kommunen. Väldigt chockerade uppgifter har vi rapporterar om tidigare och trots detta har vår rapportering inte fått speciellt stor spridning hos de traditionella medierna. Vi har dock tagit emot ett stort stöd hos vanliga skattebetalande människor som har drabbats hårt av Konsumentverket. Att Konsumentverkets hat inte har fått någon större spridning hos de traditionella medierna tyder förmodligen på att väldigt många har en enorm rädsla från myndigheter som begår hatbrott mot vanliga skattebetalare.

För varje år som går så har de anställda hos Konsumentverket fått dela på mer pengar. Genomsnittligt (obefogat) får Konsumentverket 20 miljoner kronor i extra pengar från oss skattebetalare. Att vi uttrycker oss på det sättet (obefogat) gör vi för att Konsumentverket sprider ett sådant enormt hat med hjälp av skattemedel och det är inte tänkt att Konsumentverket ska sprida hat utan istället hjälpa konsumenter vilket de egentligen aldrig gör.

Exempel: år 2017 fick man dela på 190 000 000 kronor. 190 miljoner kronor samtidigt som Konsumentverket sprider ett hat mot oss år efter år via olika forum på internet är helt ofattbart.

För år 2018 var summan uppe i ofantliga 210 000 000 kronor. Dessa summor är rena fantasisummor som Konsumentverket lever lyx på.

Rapporten för år 2019 har vi ännu inte tagit del av men skall vi gå på tidigare uppgifter så ökar bidragen med ca 20 miljoner kronor per år och då bör bidraget för år 2019 ha varit cirka 230 000 000 kronor.

Genomsnittlig kostnad per anställd hos Konsumentverket?

Den genomsnittliga kostnaden för varje anställd hos Konsumentverket är ca 1 200 000 kronor (gäller för år 2018. För året 2018 och framåt så ökar kostnaderna) och då har vi inte räknat in de förmåner som erhölls av de anställda hos Konsumentverket så som resor o.s.v.

Konsumentverket lever lyx på skattebetalarnas bekostnad

För den genomsnittliga svensken är det nästintill omöjligt att komma upp i en så hög lön som den genomsnittligt anställde har hos Konsumentverket. Svensken samt invandraren (invandraren som Konsumentverket hatar på i olika forum) jobbar och sliter varje dag och får titta på när Konsumentverkets anställda lever lyx med ens egna pengar (skattemedel). Denna lyx Konsumentverkets anställda har, har fått passerat utan något notering hos de traditionella medierna men nu finns Tillsynsenheten här som avslöjar allt fiffel, bedrägeri och dessa ondskefulla handlingar som sker hos svenska myndigheter. Konsumentverket är den myndighet i Sverige som utan tvekan har det största hatet mot oss vanliga skattebetalare. Det är bara för dig som läsare att klicka på denna länk för att förstå vilket hat Konsumentverket har. Konsumentverket har ett sådant hat mot allt som inte är kommunistiskt att man ser rött när vanliga skattebetalare önskar unna sig något gott. Konsumentverket resonerar istället på så sätt att det är myndighetsanställda som ska unna sig lyxresor, lyxprodukter före alla skattebetalare och dessutom är det skattebetalare som ska stå för notan. Vidrigt är ett passande ord för hur Konsumentverket agerar.

Lyxresor

Det har avslöjats att Konsumentverket har anordnat lyxresor för sina anställda med våra skattepengar. Detta är faktiskt något som har rapporterats av de traditionella medierna och fick stor spridning men dock gick inte de traditionella medierna på djupet och avslöjade vilket kommunistiskt hat som förekommer hos Konsumentverket!

Konsumentverket hyllar kommunism

Konsumentverket har genom åren hyllat kommunism. Kommunismen som mördat väldigt mycket människor världen över. Oerhört tragiskt att se att en myndighet i Sverige hyllar kommunism. 

Vad gör då Konsumentverket för alla pengar de erhåller från oss skattebetalare. Pengar som egentligen skall gå till att hjälpa konsumenter.

Det är en rätt bra fråga? Konsumentverket gör ingenting för konsumenter, faktiskt ingenting, den saken är klarlagd. Konsumentverket försörjer sig på att bråka med företagare och att tigga ännu mer pengar från oss skattebetalare (via regeringen) för att sedan betala ut lyxlöner till sina anställda. Det är en ganska enkel summering om vad Konsumentverket gör.

Konsumentverket gör inte så mycket mer än att bråka med många oskyldiga företagare och tigga pengar från oss skattebetalare via regeringen som ovan nämnt.

Konsumentverket hjälper inte dig som konsument

Känner du att du som konsument kanske har blivit lurad av ett företag är det värt att veta att Konsumentverket inte på något sätt kommer att hjälpa dig personligen. Vad Konsumentverket gör är att man istället bråkar med företaget i fråga för egna intressen och bryr sig faktiskt inte om dig som konsument. Att bråka med vanliga företagare utan att ha konsumenten i åtanke har visat sig vara en väldigt lukrativ bransch eftersom att att Konsumentverket sedan kan inkomma med falska underlag till regeringen om att konsumenter visst behöver hjälp och då är Konsumentverket där och begär ännu mer pengar i anslag (bidrag) från regeringen. Ett bidrag som du och jag behöver stå för i slut ändan.

Konsumentverket har publicerats på vår varningslista

Konsumentverket har publicerats på Tillsynsenhetens varningslista. Varningslistan kan du hitta här

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
11 månader sedan

Herregud vad vidriga Konsumentverket är och ush för den hatiske Foodmonitor. De kommer ju att bli än mer avslöjade snart. Ge det lite tid. Det bränns redan nu. Skit sajter Foodmonitor och Konsumentverket. Det förstår snart alla.

Mohammed
11 månader sedan

Helvete. Inte undra på att vi vanliga människor alltid ska känna skam på något sätt för att vi jobbar. En skam som samtidigt innebär att vi ska försörja dyra myndigheter och inte få något tillbaka. Och vilka är dessa Foodmonitor. Vilket genomrutten namn den hatblaskan har. Foodmonitor kan dra åt helvete.

Orhan
11 månader sedan

Fy fan vad skönt. Hoppas denna artikel hamnar högst upp i googles sökresultat. Det skulle vara som en gåva från gud. Konsumentverket är ett gäng kommunister som pissar på oss skattebetalare. De vill endast att vi ska betala för deras lyxliv och inget annat. Kommunister alltså. De är sjukt vidriga och våldsamma. Akta er för de. Hatiska är de. Äckligt och vidrigt.

Dina
11 månader sedan

Detta kunde man inte tro om Konsumentverket men nu vet man bättre. Värre än så här blir det inte.

Ivar
11 månader sedan

Vad håller Konsumentverket på med. Jävligt märkliga